fbpx

Galéria

Használtruha választékunkból

Nem szeretnénk zsákbamacskát árulni, ezért törekszünk arra, hogy folyamatosan frissülő galériánkban új képekkel mutathassuk be bővülő, szezonális használtruha kínálatunkat. Az Angliából, Németországból és Olaszországból származó ruhák ismert világmárkák termékei, amelyek követik az aktuális trendeket és kifejezetten divatosak. A fotókon látható ruhák általános képet adnak a csomagokban található termékekről. A kötegek eredeti csomagolásban érkeznek hozzánk, ezeket így is árusítjuk tovább, nem keverjük őket silányabb minőségű ruhákkal.

2017.Tél

 

2017.tavasz-nyár

2016.tél

2016.Ősz

 

A partnereinkkel való hosszú távú együttműködést tűztük ki célul, aminek egyik alappillére a bizalom nagy- és kiskereskedő között. Különösen igaz ez a használt ruha piacon. Emiatt ajánljuk fel annak lehetőségét, hogy a nagykereskedésben kapható ruhák minőségéről ne csak a fotókon keresztül, hanem személyesen is meggyőződhessen, amennyiben ellátogat telephelyünkre. Tegyen próbát termékeinkkel! Telefonon vagy emailben kisebb tételben is vásárolhat, akár már 1 zsák-ra is veszünk fel rendelést.

Szeretnénk támogatni a most induló vállalkozásokat, ezért azon partnereinknek, akik nemrégiben nyitották meg üzletüket, kedvezményeket kínálunk. Az alábbiakban látható ruhákkal nem lesz gond sikerre vinni vállalkozását. A részletek egyeztetése érdekében, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha bármilyen kérdés felmerült Önben a ruhákkal kapcsolatban, forduljon bizalommal kollégánkhoz. Miután megadta elérhetőségeit, munkatársunk visszahívja, hogy megfelelő válaszokkal szolgálhasson Önnek.