Galéria

Használtruha választékunkból

Nem szeretnénk zsákbamacskát árulni, ezért törekszünk arra, hogy folyamatosan frissülő galériánkban új és új képekkel mutathassuk be bővülő, szezonális használtruha kínálatunkat. Az Angliából , Németországból és Olaszországból származó ruhák ismert világmárkák termékei, amelyek követik az aktuális trendeket és kifejezetten divatosak. A fotókon látható ruhák általános képet adnak a csomagokban található termékekről. A kötegek eredeti csomagolásban érkeznek hozzánk, ezeket így is árusítjuk tovább, nem keverjük őket silányabb minőségű ruhákkal.

2017.Tél

 

2017.tavasz-nyár

2016.tél

2016.Ősz

 

A partnereinkkel való hosszú távú együttműködést tűztük ki célul, aminek egyik alappillére a bizalom nagy- és kiskereskedő között. Különösen igaz ez a használt ruha piacon. Emiatt ajánljuk fel annak lehetőségét, hogy a nagykereskedésben kapható ruhák minőségéről ne csak a fotókon keresztül, hanem személyesen is meggyőződhessen, amennyiben ellátogat telephelyünkre. Tegyen próbát termékeinkkel! Telefonon vagy emailben kisebb tételben is vásárolhat, akár már 1 zsák-ra is veszünk fel rendelést.

Szeretnénk támogatni a most induló vállalkozásokat, ezért azon partnereinknek, akik nemrégiben nyitották meg üzletüket, kedvezményeket kínálunk. Az alábbiakban látható ruhákkal nem lesz gond sikerre vinni vállalkozását. A részletek egyeztetése érdekében, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha bármilyen kérdés felmerült Önben a ruhákkal kapcsolatban, forduljon bizalommal kollégánkhoz. Miután megadta elérhetőségeit, munkatársunk visszahívja, hogy megfelelő válaszokkal szolgálhasson Önnek.